Läsarkommentarer

"Din bok har ett enastående pedagogiskt grepp hela vägen eftersom den växlar om mellan faktaunderrättelser , personliga reflektioner, fallbeskrivningar osv. Det ger ett litterärt eller journalistiskt flyt i framställningen, som gör att läsaren rycks med och orkar följa med till slutet. Annars kan ju böcker om sådana här materier bli så tungsamma att man inte tar sig igenom. Din bok kommer nog att bli en klassiker och finnas på kurslistor och i skolbibliotek osv. "
Mats Johnsson, Ordförande i Organisation mot mobbning

"Här kommer en hälsning till dig och ett prisande av din bok "Bakom leendet". Du har skrivit ett mästerverk där du lyckas med att hålla en saklig och objektiv dialog samtidigt som du kombinerar detta med de känslor och upplevelser som uppkommit i samband med mobbning. Jag har haft mycket nytta av de vittnesmål som finns i boken vilka har bekräftat mina egna upplevelser. Du har också redan letat reda på svaren på de frågor som även jag har ställt mig och du gjorde en omfattande insats. Jag lyfter på hatten och tackar för värdefull läsning! 
Helena Bellardini

"DIN BOK ÄR ETT MÄSTERVERK BÖRJE! Tack för hela din kartläggning som du gjort in i minsta detalj!"
Anita Wallstedt

"En av de bättre jag läst på mycket länge. Välskriven och med ett väldigt viktigt budskap."
Torbjörn Björlund -  riksdagsman 2006-2014 .

"Börje Eriksson har med sin bok - Bakom leendet - formulerat det nästintill omöjliga. Läsaren får dela hans livs resa där osynliggörandet och tystnaden har blivit till återkommande beståndsdelar på den egna arbetsplatsen. Boken är betydligt mer intressant än den mest spännande deckaren,.."
Ingrid

"Jag vill tacka dig att du skrev en så värdefull bok och jag vill tacka alla som gav dig kraft att orka och klara ditt mål. För mig personlig är det lite som bibel och ger mig lugn och ro. Jag förstår boken och boken förstår mig - det är en underbar vänskap. Även jag har blivit utsatt för kränkningar och psykisk våld på jobbet och´Bakom leendet´ hjälper mig att försöka lindra min smärta."
Enis Dedic

"Bakom leendet" är en modig och djupt insiktsfull bok. Den som drabbats av trakasserier på jobbet men inte kan få juridisk upprättelse i det Kafkaliknande svenska rättsystemet kan genom att läsa boken indirekt få moralisk upprättelse och känna sig mindre ensam.
 Jan Rydberg

"Du har verkligen skrivit en bok som jag önskar att jag hade kunnat skriva. Sällan jag sträckläser en bok......Den går rakt in i hjärtat och man känner dina känslor. En helt otrolig upplevelse för mig under tidiga morgontimmar idag.”
Annelie Eriksson